Dier die in de belangstelling mag staan!

Jim en Jamai

Jim en Jamai

Zo staat onderstaande tekst al een tijdje op onze site en we moeten u wel vertellen dat helaas Jim en Jamai zijn ingeslapen al in december 2017. De winter zouden ze het niet fijn meer hebben gevonden.

Jim en Jamai waren door ouderdomsverschijnselen behoorlijk getekend door artritis. We hebben ze ruim een jaar om de dag een injectie gegeven en met overleg onze dierenarts hebben we besloten afscheid van ze te gaan nemen. Dat hebben we waardig gedaan, het waren tenslotte de oudste bewoners! Zelfs het afvoeren is op een keurige manier verzorgd door het bedrijf omdat ze veel respect voor ons hebben hoe we omgaan met onze Veestapel.

Het citaat van mignon laten we dus nog even staan! 

De Bokken

De eerste bewoners van de Wijkboerderij zijn de broertjes Jim en Jamai. Ze zijn geboren op 13 Maart 2003 en zijn toggenburger bokken. Jim en Jamai waren destijds de finalisten van Idols en erg populair. Onze bokken zijn naar hun vernoemd. Jamai heeft als enige hoorns. Jim is een kween. Een kween of kwee is een onvruchtbaar dier dat geslachtskenmerken van beide geslachten bezit, niet echt een mannetje en niet echt een vrouwtje dus. Hij heeft dan ook geen hoorns.

Ja ze waren dus al bijna 15 jaar oud! En dat is Oud!!

Meest recente reacties

31.08 | 10:01

Hoiiii! Waar is het precies in Alkmaar?

05.08 | 22:05

Hallo, doen jullie ook stukjes maken voor een personeel feestje van Evean. Wilt u contact opnemen. Mijn nummer is 06-43478747. Of bnijssen@evean.nl. Alvast bedankt groetjes Bianca

23.03 | 18:56

Ha Guus, kan je mailen naar info@wijkboerderijalkmaar.nl

23.03 | 13:14

Ik zoek een contact

Deel deze pagina