Welkom bij de Boerderijzaal – Een Unieke Locatie voor Uw Evenement

De Boerderijzaal, gelegen op onze gezellige kinderboerderij, is de perfecte locatie voor diverse evenementen. Of u nu een receptie, vergadering, trouwerij, feest of een andere activiteit organiseert, onze zaal biedt een sfeervolle en veelzijdige ruimte die geschikt is voor allerlei gelegenheden.


Faciliteiten en Capaciteit

Onze Boerderijzaal is uitgerust met een bar en toiletten en biedt ruimte aan maximaal 150 personen. Bij mooi weer kunt u ook gebruikmaken van ons prachtige terras en andere gedeelten van het terrein, waardoor er plaats is voor maar liefst 300 gasten. Dit maakt onze locatie ideaal voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere feesten.


Schappelijke Prijzen en Goede Doelen

Als stichting bieden wij de Boerderijzaal aan tegen een zeer schappelijke prijs. We vragen wel dat de drankafname via onze bar verloopt. Daarnaast kunnen wij ook de catering voor u verzorgen, en is het mogelijk om servies bij ons te huren. Voor een prijsopgave kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via e-mail.


Steun Onze Kinderboerderij

Elke euro die wij genereren met de verhuur van de Boerderijzaal, vloeit direct terug naar onze kinderboerderij. Uw bijdrage helpt ons bij het bekostigen van voer, onderhoud van de dieren en stallen, het terrein en de onmisbare dierenarts kosten. Op deze manier draagt uw evenement bij aan het welzijn van onze dierbare bewoners.


Neem Contact met Ons Op

Heeft u interesse in het huren van de Boerderijzaal voor uw volgende evenement? Neem dan contact met ons op via e-mail voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te zorgen voor een onvergetelijke ervaring.


Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze kinderboerderij en uw evenement een unieke en gedenkwaardige locatie te bieden!


Contactgegevens:

E-mail: info@wijkboerderijalkmaar.nl


Kom en ervaar zelf de charme van onze Boerderijzaal – waar elk evenement bijdraagt aan het welzijn van onze dieren!

unsplash